Sayfalar

www.mabutuner.com

31.12.2011

OTUNUZDAN YILBAŞI MESAJI

Dostlarım! Facebooklular, Twitterlılar, Googlelılar ve tabii ki Çorumlular, İç Erenköy'den Vasfi, Şaşkın Bakkal'dan Ali Kemal, Çinçin'den Deli, Ayvalık'tan halamgillerin komşusu Aysun abla, ikizler Işınsu, Pırılcan ... Tüm inançlara saygılı biri olduğumdan tüm İslam aleminin Noel'ini kutlarım. Noeliniz mübarek olsun.

Ben Yılbaşı geceleri eğlence furyasına kapılanlardan değilim; eğlence olursa eğlenirim o ayrı. Yani Yılbaşı olması şart değil. Mesela bu gece için arkadaşları bir yere gitmeye ikna edemediğimden yine kitap okuyarak, gerçek bir ot gibi yeni yıla gireceğim. Yeni yıla nasıl girersen öyle devam eder, derler ya; işte bu teoriden yola çıkarak yeni yılımın ot gibi geçeceğini tahmin etmek zor olmasa gerek.

Ne okuyacağım? Halil Ataman'ın Harp ve Esaret (Doğu Cephesi'nden Sibirya'ya) adlı anı kitabını okuyacağım. Tavsiye ederim. O dönemin Türkiye'sine ilişkin gözlemler, gerçekler, hatıralar ve güzel bir anlatım.

Ama saat on ikiyi vurmadan arayan olur da "Anıl, neredesin Allaa'sen, eğlencenin dibine vuruyoruz, sensiz tadı çıkmıyor!" diyen olursa... sıcağım yani.

Herkesin yeni yılını kutlarım. Sağlık ve huzur'dan başka bir şeye ihtiyaç yok aslında..

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder